Menu

Elle Magazine

Elle Magazine

Een kookmagazine, maar dan nét iets meer. In het bookazine “It starts with the food” van ELLE Eten draait het om de volledige foodbeleving: culinaire hotspots, foodtrends, mooie aankleding, culturele achtergronden, én artikelen die ook gewoon lekker weglezen. Aan ons de uitdaging om precies die sfeer over te brengen in de vertalingen.

Meerdere vertalers Nederlands-Engels, één redacteur

“It starts with the food” moest geen vluchtig verhaal worden, maar een koffietafelboek waar je graag doorheen bladert. De vertaling moest in korte tijd uitgevoerd worden. Daarom hebben we met een groot aantal vertalers tegelijk aan de opdracht gewerkt, waarbij één eindredacteur de consistentie bewaakte en het contact onderhield met de redactie van ELLE. De vertaling was een succes voor alle betrokken partijen.

 

“Fantastisch hoe snel en goed jullie dit hebben gedaan. Ontzettend bedankt!”

— Klaartje Scheepers, hoofdredacteur ELLE Eten

-