Menu

Elle Magazine

Elle Magazine

Voor ELLE Magazine deden we diverse projecten, waaronder een Engelse vertaling van een uitgave van Hearst Magazine genaamd “It starts with the food.” Een ‘Bookazine’ over eten, voor abonnees van ELLE Eten en ELLE Decoration en voor alle 5.500 medewerkers van IKEA Nederland.


Meerdere vertalers Nederlands-Engels, één redacteur
Meerdere vertalers Nederlands-Engels, één redacteur

“It starts with the food” moest geen vluchtig verhaal worden, maar een koffietafelboek waar je graag doorheen bladert. De vertaling moest in korte tijd uitgevoerd worden. Daarom hebben we met een groot aantal vertalers tegelijk aan de opdracht gewerkt, waarbij één eindredacteur de consistentie bewaakte en het contact onderhield met de redactie van ELLE.

Met oog voor mens, dier en milieu

De vertaling was een succes voor ons vertaalbureau, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het boek. ELLE Eten-hoofdredacteur Klaartje Scheepers over het boek: ”Niet eerder zagen we bij IKEA zo veel aandacht voor alle aspecten van het leven in en rondom de keuken. Het woonwarenhuis heeft haar pijlen bovendien gericht op gezond en lekker eten met oog voor mens, dier en milieu. Die duurzame uitbreiding van IKEA FOOD juichen we bij ELLE Eten van harte toe!”

-