Menu

Boekvertalingen

Boekvertalingen

Voor literaire vertalingen zet Het Vertaalcollectief literaire vertalers in met een flinke staat van dienst. Wanneer het om non-fictie gaat, zorgen we altijd voor mensen met kennis over het onderwerp. Ook mogelijk: collectieve vertalingen. Meerdere vertalers werken dan samen aan een boek, terwijl een redacteur zorgt voor de consistentie. Zo is de vertaling eerder klaar maar blijft de kwaliteit behouden.

Bernie Sanders

Feel the Bern! Feel the Bern!

Bernie Sanders

Feel the Bern! Feel the Bern!*

Op 30 april 2015 besloot Bernie Sanders (1941) zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen van 2016. Sindsdien heeft hij een onwaarschijnlijke opkomst weten te organiseren, waarmee hij de wereld telkens weer blijft verbazen. Zijn charismatische uitstraling en zijn atypische campagne – gefinancierd door kleine donaties uit het hele land – maken hem tot een droomkandidaat voor de Amerikaan met gematigde opvattingen.

A.C. Grayling

De tijd van het genie De tijd van het genie

A.C. Grayling

De tijd van het genie De tijd van het genie*

De zeventiende eeuw behoort tot de belangrijkste en meest bewogen perioden uit de westerse geschiedenis: het tijdperk van geniale denkers als Descartes, Spinoza, Newton en Hugo de Groot, waarin de wetenschap voorgoed veranderde, rede de overhand kreeg over traditie, de rechten van het individu werden erkend en het menselijk denken een nieuwe, beslissende ontwikkeling doormaakte.

Vraag direct een offerte op
Vraag direct een offerte op

  • Sleep bestanden hierheen of
    -