Tarieven

Tarieven

Het Vertaalcollectief werkt met vakmensen en hanteert scherpe én eerlijke prijzen. We werken volgens het vier-ogenprincipe: iedere tekst wordt vertaald door een vertaler en nagekeken door een (native) redacteur.

Onderstaande tarieven gelden op basis van het woordaantal in de uiteindelijke vertaling en zijn exclusief btw.
Minimumtarief voor vertalen: € 40,-

Engels

How u doin'?

Het Engels kent vele smaakjes. De tekstsoort en het vakgebied hebben altijd invloed op de taal. Brits-Engels, Amerikaans-Engels, high brow, pop culture, zakelijk, juridisch, digital: we hebben de juiste vertaler Engels-Nederlands en Nederlands-Engels.

Tarief NL-ENG / ENG-NL: vanaf € 0,16 per woord

Duits

In der Kürze liegt die Würze

Als vertaalbureau Duits zijn we pünktlich. Vertalers Nederlands-Duits hebben Duits als moedertaal. Vertalingen Duits-Nederlands worden uitgevoerd door een Nederlandse professional.

Tarief NL-DUI / DUI-NL: vanaf € 0,16 per woord

Frans

C'est parti!

Je maintiendrai. Na de Verenigde Staten is Frankrijk het meest gewaardeerde filmland, en een van de grootste exporteurs van film. Onze vertalers Frans-Nederlands en Nederlands-Frans staan voor je klaar.

Tarief NL-FR / FR-NL: vanaf € 0,16

Spaans

Ongeveer 437 miljoen mensen hebben het Spaans als moedertaal. Vertaling Spaans-Nederlands of Nederlands-Spaans nodig? Upload nu een bestand en krijg binnen twee uur een offerte.

Italiaans

In Japan heet een Spaghetti Western een Macaroni Western. Ook in het Italiaans leveren wij vertalingen van topkwaliteit. Vraag nu een offerte aan voor een vertaler Italiaans-Nederlands of Nederlands-Italiaans.

Scandinavisch

Wie kent er géén Scandinavische detectiveserie? Noorse, Zweedse, Deense of Finse vertaling nodig? Wij trekken onze iconische wollen trui aan en sturen je binnen twee uur een offerte.

Russisch

“Perfectie is niet haalbaar, daarom eisen we ze van de anderen”, aldus Leo Tolstoj. Mee eens, al komen onze vertalers Russisch dicht in de buurt.

Portugees

In 1998 won de Portugese schrijver José Saramago de Nobelprijs voor de literatuur. Onze vertalers Portugees-Nederlands en Nederlands-Portugees helpen je graag bij literaire en non-literaire vertalingen.

Chinees

In 1991 deden 2.000 niet-natives standaardexamen Chinees (Mandarijn). In 2005 waren dat er 117.660. Onze vertalers Chinees (Mandarijn) helpen je graag.

Arabisch

Het Arabisch kent minstens elf woorden voor ‘liefde’ en honderden voor ‘kameel’. Onze vertalers Arabisch-Nederlands en Nederlands-Arabisch houden hier rekening mee bij het vertalen.

Overige talen

Afrikaans? Japans? Pools? Het Vertaalcollectief vertaalt van en naar alle talen. Upload nu een bestand en wij maken binnen twee uur een offerte op maat.

Copywriting

Copywriting bieden we aan vanaf 90,- per uur, met een minimumtarief van 90,-

Redigeren

Het tarief voor tekstcorrectie en redactie begint bij 0,08 euro per woord, met een minimumtarief van 40,-

Ondertiteling

Ondertiteling bieden we aan vanaf 15,- per beeldminuut, met een minimumtarief van 75,- per film(pje).