Platform Vertalen

Platform vertalen

Voor zelfstandige starters en beginnende kleine bedrijfjes heb je WordPress en Wix, maar ambitieuze bedrijven die al een stap verder zijn bouwen natuurlijk hun eigen platform! Hoe je het bouwen van een website of platform ook aanpakt, wij helpen je graag je platform te vertalen. Het handige van een eigen platform is dat je zelf allerlei praktische functionaliteiten kunt bouwen en toevoegen, waaronder de mogelijkheid om je platform in verschillende talen te tonen.

Een succesvolle samenwerking

Wat voor platform je ook hebt, wij kunnen je voorzien van kwalitatieve vertalingen. Zo hielpen we PostNL met het vertalen van hun verzendplatform PostNL Flora, een online platform waarop je bloemen en boeketten kunt bestellen. Voor dit online platform vertaalden we productomschrijvingen naar meerdere talen maar voordat we daaraan begonnen, stelden we samen met PostNL een stijlgids op. Die zorgde ervoor dat de vertalers en redacteuren in alle talen zoveel mogelijk dezelfde tone of voice aanhielden. Ook met het datingplatform Inner Circle hebben we een succesvolle samenwerking: we vertalen zowel de teksten voor de app als voor de verschillende marketinguitingen.

Het Vertaalcollectief helpt jou je platform vertalen

Zou jij ook graag je platform willen laten vertalen door een professional? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar. Wat je uitdaging ook is, wij denken mee om samen tot een goede oplossing te komen. Neem contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan, en wij helpen jou je platform vertalen!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!