Brochure vertalen

Brochure vertalen

Een stijlvolle brochure is een mooie manier om jouw organisatie of bedrijf in de spotlight te zetten. En als je internationale ambities hebt, wil je die brochure natuurlijk ook in andere talen aanbieden. Ben jij op zoek naar pakkende teksten of een mooie vertaling van jouw brochure? Daar kan Het Vertaalcollectief bij helpen!

1. Ken je publiek

Omdat een brochure als doel heeft om te overtuigen, is het belangrijk dat je jouw doelgroep door en door kent. Weet jij feilloos waar hun interesses liggen? Ken je hun pijnpunten en weet je wat ze nodig hebben? Neem de tijd om uit te werken voor wie je deze brochure maakt.

2. Sla je slag(zin)

Heb je je prioriteiten op een rijtje? Dan is het nu tijd om een geniale oneliner te bedenken. Net als Darth Vader in Star Wars kun je in je brochure met één enkele zin of tagline een onuitwisbare indruk maken. Heb je hulp nodig met een mooie brochuretekst of een pakkende slogan? Bij Het Vertaalcollectief werken de beste copywriters om je hiermee te helpen.

3. Spreek hun taal (letterlijk)

Je zou denken dat je er met een prachtige tekst en een briljante oneliner wel bent. Maar snapt je hele klantenbestand eigenlijk wel wat je zegt? En wat als je de grens over wilt? Het Vertaalcollectief kan je hiermee uit de brand helpen. Wij vertalen al jaren brochures en andere commerciële teksten, en houden van een creatieve uitdaging! En ook slogans vertalen vinden wij een van de leukste dingen die er zijn.

Het Vertaalcollectief helpt met het vertalen van jouw brochure

Natuurlijk kunnen wij bij het vertalen of redigeren van jouw brochure er ook voor zorgen dat we direct in de layout werken, bijvoorbeeld in InDesign. Zo weet je zeker dat je brochure er in het Engels, Frans of Swahili net zo mooi uitziet. Ook geïnteresseerd in een vertaalde brochure? Vraag hieronder een offerte aan of overleg met ons over de mogelijkheden!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!