Creatief vertalen

Creatief vertalen

Elke dag worden er prachtige dingen geschreven, die het verdienen om in alle talen de wereld te veroveren. Maar dan moeten ze eerst wel goed vertaald worden! Je wilt tenslotte niet dat jouw meesterwerk door een automatische vertaalmachine wordt omgetoverd tot een zielloos stuk proza. Laat het creatieve vertalen dus over aan onze professionele vertaaltovenaars. Zij ontfermen zich met liefde over jouw verhaal, blog, filmscript of campagneslogan.

Ceci n’est pas une traduction automatique

Wij zijn een creatief vertaalbureau en begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat de schoonheid van een tekst in elke taal blijft schitteren. Zo vertalen wij regelmatig filmscripts voor grote productiehuizen als NL Film en Pupkin, en verzorgen we al jaren met veel plezier creatieve vertalingen en redactiewerk voor reclamebureau XXS Amsterdam. Daarnaast vertalen we al sinds 2014 synopsissen voor filmgigant Warner Bros. Ook boek- en zelfs poëzievertalingen komen regelmatig op ons pad.

Wij helpen je graag!

Kunnen wij jou helpen om jouw creatieve tekst te vertalen? Of kun je wel een extra paar ogen van een van onze redacteuren gebruiken? Wij luisteren graag naar je wensen en komen met een passende oplossing. Vraag hieronder een offerte aan of neem contact met ons op! Het Vertaalcollectief is nummer één in creatief vertalen.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!