Nieuwsbrief vertalen

Nieuwsbrief vertalen

Met een nieuwsbrief houd je je contacten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw organisatie. Zo horen zij als eerste over een actie, een nieuwe dienst of product, of een toffe samenwerking. Je hebt direct contact met je klanten en kunt naast het laatste nieuws ook jouw expertise delen. De nieuwsbrief gaat al wat jaartjes langer mee dan bijvoorbeeld social media, maar staat nog altijd hoog op de lijst van effectieve communicatiemiddelen. Toch communiceren tegenwoordig lang niet al je klanten in het Nederlands. Als je jouw anderstalige klanten ook op de hoogte wilt houden van het laatste nieuws, kunnen wij je daarbij helpen.

Creativiteit is essentieel

Dat een nieuwsbrief erg welkom kan zijn in de inbox, bewijst onze eigen Het Vertaalcollectief-nieuwsbrief wel! Onze klanten lezen hem graag. Een veel gelezen nieuwsbrief vereist de nodige creativiteit, want je wilt de aandacht van je publiek vasthouden. En om ervoor te zorgen dat die insteek niet verloren gaat in de vertaling, kun je hem maar beter laten vertalen door een kundige vertaler!

Wij geven je nieuwsbrief een boost

Juist bij een nieuwsbrief is het belangrijk dat de stem van je bedrijf doorklinkt in de tekst. Bij Het Vertaalcollectief zorgen we ervoor dat jouw tone of voice óók in de vertaling overeind blijft. Daarom werken we bij Het Vertaalcollectief met creatieve vertalers die altijd moedertaalspreker zijn van de doeltaal.

Ook een nieuwsbrief laten vertalen? Vergroot jouw klantbereik en vraag hieronder een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!