Social post vertalen

Social post vertalen

Je kunt niet meer om social media heen. Eén post op social media kan miljoenen mensen bereiken, een maatschappelijke revolutie ontketenen, het imago van je bedrijf maken of breken (of je op de hoogte brengen van het nieuwe lievelingsliedje van Kim Kardashian). Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en LinkedIn: er zijn oneindig veel kanalen waarmee je een gigantisch bereik bij jouw doelgroep kunt creëren.

Social media als marketingtool

Als je een bedrijf hebt, let dan nu even goed op: je potentiële bereik via social media is minstens zo groot als dat van traditionele media. Of je nu zelf content plaatst of gebruik maakt van influencer marketing, met sociale media heb je een platform waarmee je jouw doelgroep direct kan aanspreken. Met spitsvondige teksten, prachtig beeld en slimme targeting wordt jouw bericht als een raket gelanceerd op het wereldwijde web.

Knallen met content!

Er zijn veel aspecten waarmee je rekening moet houden als je een goede tekst voor social media wilt schrijven. Op welk kanaal gaat het verschijnen? Je wilt je tekst waarschijnlijk anders formuleren voor het professionele LinkedIn dan voor het visueel ingestelde Instagram, waar tekst ook sneller uit het zicht verdwijnt. Op Twitter ben je weer gebonden aan een maximumaantal karakters. Het Vertaalcollectief begrijpt precies welke teksten geschikt zijn voor welke social-kanalen. Zo vertalen wij maandelijks de socialmediateksten voor de verschillende kanalen van bessenmerk Driscoll’s naar het Duits, Noors en Deens. Ook vertaalden we verschillende social posts voor creative agency Like Friends naar het Frans, Duits en Nederlands.

Kort en krachtig

Wil jij de wereld veroveren met jouw social content in alle talen? Of kun je wel een extra paar ogen van een redacteur gebruiken om jouw tekst perfect te krijgen? Neem contact met ons op voor een offerte!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!