Ons vertaalbureau Frans komt je te hulp!

Ons vertaalbureau Frans komt je te hulp!

Nu economische talen als het Chinees en Spaans op scholen steeds populairder worden, is het te verwachten dat de kennis van de Franse taal in Nederland langzaam afbrokkelt. Eeuwig zonde, want er zijn wereldwijd nog steeds 270 miljoen sprekers (waarvan 76 miljoen moedertaalsprekers) van deze prachtige taal! En raad eens: Fransen houden van Nederlandse producten! In de knoop met vervoegingen en kringeltjes onder de C? Grijp niet mis en schakel ons vertaalbureau Frans in voor al je creatieve vertalingen!

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Waarom zou je een vertaalbureau Frans inschakelen?

Het Frans komt uit een andere taalfamilie (het Romaans) dan het Nederlands, Duits en Engels (het Germaans), en daarom vinden veel Nederlanders het maar een lastig taaltje. Ook is het geen geheim dat een vreemde taal er bij de Fransen maar moeilijk ingaat. Als je ondernemer bent is het daarom handig om naast het Engels óók eens te overwegen je website naar het Frans te vertalen. Want de Fransen mogen dan weinig interesse hebben in de Nederlandse taal: Nederlandse producten gaan er als warme croissantjes over de toonbank, volgens dit artikel! Met een vertaalbureau Frans heb je jouw website zo vertaald.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

Een vertaalbureau Frans van topkwaliteit

Het Vertaalcollectief (vertaalbureau Amsterdam) zorgt voor de allerhoogste kwaliteit van Franse vertalingen. Onze vakkundige vertalers en redacteurs plaatsen niet alleen elke ‘accent circonflexe’ en ‘cédille’ op de juiste plek, maar houden ook rekening met de verschillende taalregio’s waar Frans gesproken wordt, zoals België, Zwitserland, Canada en veel landen in Afrika. En maak je geen zorgen, het wordt geen ‘middelbare-school-Frans’: onze vertalers zijn moedertaalsprekers met jarenlange ervaring, en bovendien taalliefhebbers die altijd op de hoogte zijn van de laatste taalontwikkelingen. Dat krijg je wanneer je een professioneel vertaalbureau Frans inschakelt.

Meer weten over vertaalbureau Frans

Wil je meer weten over onze ervaring met Franse vertalingen, of wil je direct ons vertaalbureau Frans inschakelen? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. À plus!