Maximum-Action

Maximum-Action

Wat begon als een bescheiden non-food winkeltje in Enkhuizen is inmiddels uitgegroeid tot een internationale retailgigant met een miljardenomzet. Action dankt zijn succes niet alleen aan voordelige producten, maar ook aan de manier waarop het zijn boodschap verspreidt. Door de constante groei blijft Action voortdurend op zoek naar enthousiaste werknemers. Arbeidscommunicatiebureau Maximum verzorgt de bedrijfscommunicatie van Action en daarmee de vacaturesite.

Arbeidscommunicatie vertalen voor Action

Aan Het Vertaalcollectief de taak om deze vacature- en websiteteksten om te zetten in vlotte en pakkende vertalingen in maar liefst vijf talen: Pools, Duits, Frans, Vlaams en Engels. We kozen voor een zakelijke, maar vooral sympathieke schrijfstijl. In samenwerking met Maximum bepaalden we de tone of voice van de Nederlandse tekst en onderzochten we waar potentiële sollicitanten vastlopen. Hierdoor sloten de teksten in de andere talen nóg beter aan op de doelgroep. Binnen no time vertaalden we de teksten vervolgens naar vloeiende, samenhangende stukken.

“Snel, flexibel, scherp en goed werk. Mijn complimenten!”
— Jennifer Sondag, Maximum

Heb jij ook internationale ambities en wil je jouw content laten vertalen? Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten