Dark Butterfly

Dark Butterfly

Dark Butterfly is een memoire over het veelzijdige leven van auteur en lifecoach Muskesh Jethoe.

  • Auteur: Mukesh Jethoe
  • Titel: Dark Butterfly
  • Dienst: Engelse redactie

Over het boek

Mukesh Jethoe wordt geboren als de jongste van tien kinderen in een arm Surinaams gezin. Vanuit het Surinaamse regenwoud emigreert de familie naar Nederland in de hoop op een betere toekomst.

Het gezin komt terecht in een van de slechtste en gevaarlijkste buurten van Den Haag. Na de scheiding van zijn ouders en het vertrek van zijn vader, heeft de familie moeite om het hoofd boven water te houden. Al op 14-jarige leeftijd werkt Mukesh illegaal als verkoper. Hij doet dit echter zo goed dat hij het al snel schopt als afdelingsleider en leiding geeft aan mensen die 2-3x zo oud zijn als hij. En dit is slechts het begin van zijn kleurrijke en veelzijdige leven..

Mukesh Jethoe vertelt in zijn boek ‘Dark Butterfly’ zijn bijzondere en inspirerende levensverhaal. Het is zijn grootste wens om mensen te helpen transformeren van rupsen tot prachtige vlinders, zodat zij hun vleugels durven uit te slaan en zo hun grootste dromen achterna kunnen vliegen.

Geleverde dienst

Mukesh Jethoe klopte als particulier aan bij Het Vertaalcollectief met de vraag of hij hem konden helpen met de redactie van zijn Engelstalige manuscript. Dat wilden we zeker!

Naast de gebruikelijke redactie van spelling en stijl, gaven we Mukesh ook inhoudelijke feedback om zijn levensverhaal zo goed mogelijk over te kunnen brengen. We vonden het onwijs leuk om met zo’n sympathieke en gedreven persoon samen te mogen werken en dat was gelukkig wederzijds! Dit had Mukesh Jethoe over de samenwerking met Het Vertaalcollectief te zeggen:

“Het Vertaalcollectief helped me with my manuscript and they did an excellent job! I love that they took time to hear me out personally about my goals and what I expect from them.

Their service is outstanding and they really are listening. I very much appreciate their flexibility and their advice and suggestions. They are open in their communication and they are also fast in their reply. I hope to find a publisher for my book in the US. And if this is the case I will hire Het Vertaalcollectief for my second manuscript as well to help me out. Miles it was a pleasure to meet you and work with you! Thanks a lot!”

Jethoe Mukesh

Direct een offerte aanvragen?

Binnen twee uren een vrijblijvende offerte

Meer dan 1723
opdrachtgevers
gingen
je voor!