ELLE Decoration Special: Canal House

ELLE Decoration Special: Canal House

Als best gelezen beautyblad wereldwijd is ELLE niet meer weg te denken uit de hedendaagse fashionindustrie. Het van oorsprong Franse tijdschrift is sinds 1989 ook in Nederland en België een doorslaand succes. ELLE verzamelt zowel off- als online al het nieuws over de mode en beauty industrie: van grote brands tot kleine labels en van trends tot dagelijkse inspiratie.

  • Auteur: ELLE magazine
  • Titel: ELLE Decoration Special: Canal House
  • Dienst: Vertalen, vormgeving en eindredactie

Over het boek

Loop jij ook weleens langs de Amsterdamse grachten en denk je dan: hier zou ik best eens binnen willen gluren? Dan is het bookazine ELLE decoration special: Canal Houses een aanrader! Deze dubbeldikke special staat vol met prachtige plaatjes van eigentijdse interieurs, schitterende oude plafondschilderingen en bijzondere kunstwerken die schuilgaan achter de klassieke, fraaie gevels aan de Amsterdamse grachten. Ook lees je interviews met o.a. James Veenhoff en Mariette Hoitink (co-founders House of Denim), Emilia van Lynden (creative director Unseen) en de oprichters van Brandt & Levie (de beroemde worstenmakers).

Geleverde dienst

Al sinds 2012 weet ELLE Magazine Het Vertaalcollectief te vinden voor de vertalingen van hun tijdschriften. Zo verzorgden we al de vertaling en eindredactie van een koffietafelboek over eten (It starts with the food), een bloemenspecial (ELLE Flowers) en dus ook deze twee decoration specials over grachtenpanden in het bookazine ‘ELLE Canal Houses’.

Het bijzondere aan dit project is dat we naast vertalingen naar het Engels ook de lay-out verzorgden. We gebruikten hiervoor InDesign; het in de creatieve industrie onmisbare softwareprogramma voor grafisch ontwerp. Het stelde ons in staat om onze teksten en de afbeeldingen perfect vorm te geven.

We gaven acte de présence bij de launch van de special, die uiteraard aan de Amsterdamse grachten plaatsvond. Onder het genot van een hapje en een drankje konden we met trots terugkijken op onze inspanningen en het mooie resultaat!

Direct een offerte aanvragen?

Binnen twee uren een vrijblijvende offerte

Meer dan 1723
opdrachtgevers
gingen
je voor!