Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine

Food Inspiration is het online en offline inspiratieplatform en trendbureau voor foodprofessionals op het gebied van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Door middel van het delen van inspirerende verhalen, trends en ontwikkelingen helpen ze foodprofessionals om succesvol te zijn en te blijven innoveren binnen de turbulente wereld van service en hospitality.

  • Auteur: Food Inspiration
  • Titel: Food Inspiration Magazine
  • Dienst: Vertalen NL-ENG

Over het boek

Food Inspiration Print Magazine neemt je mee op een visuele reis over de (food)wereld. Lees de inspirerende reportages over gastronomie, actuele foodtrends, internationale horecaconcepten en meer. Met adembenemende fotoreportages, prikkelende diepte-interviews, originele humaninterest-vragen, scherpe columns en onze expert-trendduiding.
Inspiratie bieden ze dagelijks door middel van artikelen via de website. Iedere maand delen ze een bundeling van die artikelen, trends, verhalen, video’s en fotoseries in hun digitale magazines.

“Eindelijk weer een magazine dat vooruit kijkt in zowel stijl, perfectie als comfort!”- Egon van Hoof | Mos Amsterdam

Geleverde dienst

Voor de opdrachtgever Food Inspiration hebben we vele magazines naar het Engels vertaald. Het bijzondere aan deze editie was dat het blad niet alleen online, maar ook in print werd gepubliceerd. Doordat wij al vaak met deze opdrachtgever hadden gewerkt, kenden we de tone-of-voice natuurlijk al door en door. We zette daarom ook vaak vaste vertalers voor deze klussen in. Erg leuk om elke keer weer nieuwe inspirerende verhalen van zowel binnen- als buitenlandse smaakmakers te lezen!

Direct een offerte aanvragen?

Binnen twee uren een vrijblijvende offerte

Meer dan 1723
opdrachtgevers
gingen
je voor!