Het Vastendieet Kookboek

Het Vastendieet Kookboek

Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn BBC-programma’s over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten. Mimi Spencer (1967) werd bekroond voor haar werk als voedingsjournalist. Zij schrijft voor diverse kranten en bladen zoals The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly. Samen introduceerden zij een nieuwe, revolutionaire manier van diëten.

  • Auteur: Michael Mosley, Mimi Spencer
  • Titel: Het Vastendieet Kookboek
  • Dienst: Vertalen ENG-NL

Over het boek

Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je ‘vasten’: 500 calorieën per dag voor vrouwen, 600 voor mannen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo’s ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker daalt. Het vastendieet bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan.

‘Soms lijkt het wel alsof iedereen het vastendieet volgt.’

– The Guardian

‘De beloftes van het dieet zijn fors en het boek staat vol positieve ervaringen, zowel van de auteurs als van proefpersonen.’

– de Consumentenbond

‘De afvaltrend waar dit jaar het meest over gesproken is.’

– Daily Express

‘De regels zijn duidelijk en makkelijk, je leert minder impulsief met eten omgaan en het gewichtsverlies verloopt gecontroleerd.’

– ELLE

‘Het enige dieet dat je ooit nodig gaat hebben.’

– Mail on Sunday

‘Het dieet dat wél werkt.’

– Radio Times

‘De grootste dieetrevolutie sinds Atkins.’

– The Daily Mail

‘Mosley en Spencer veroorzaakten een rage.’

– NRC Handelsblad

Geleverde dienst

Wij vertaalden het kookboek van het Engels naar het Nederlands. Dit was een bijzonder complexe klus in verband met de enorm specifieke terminologie die in het boek voorkwam. Maar wij van Het Vertaalcollectief gaan uiteraard geen enkele vertaaluitdaging uit de weg! Door een glossary op te stellen en deze consequent te gebruiken, zorgden we dat het boek een goedlopend, samenhangend verhaal werd dat voor iedereen goed te begrijpen was. Dat is nou de kunst van goed vertalen!

Direct een offerte aanvragen?

Binnen twee uren een vrijblijvende offerte

Meer dan 1723
opdrachtgevers
gingen
je voor!