The trouw book

The trouw book

TrouwAmsterdam was een nachtclub, restaurant en kunstruimte aan de Wibautstraat 127 te Amsterdam van 2009 tot 4 januari 2015. In de nachtclub werd voornamelijk elektronische muziek gedraaid door Europese meest vooruitstrevende dj’s maar er waren ook live optredens en bijzondere nachtevenementen ala Kubrick’s Eyes Wide Shut zoals ‘Ontrouw’. DJ Magazine zette de club op de 43ste plaats in de lijst van beste clubs ter wereld en daarmee was het de hoogst genoteerde club van Nederland.

  • Auteur: Trouwamsterdam
  • Titel: The trouw book
  • Dienst: Vertalen NL-ENG, redactie ENG

Over het boek

Toen het einde van de tijdelijk nachtclub TrouwAmsterdam in zicht was wilde Oprichter Olaf Boswijk ter ere van alles wat hier zich had afgespeeld en waar TrouwAmsterdam voor stond een boek samenstellen. ‘Voordat onze luidsprekers de laatste tonen laten klinken op 3 januari, willen we graag onze herinneringen en ervaringen met jou delen door middel van een uniek boek en een limited edition box set die het leven van onze club, restaurants en kunstruimte weergeeft’, zo was er op de website van Trouw te lezen: schreef hij op de website van zijn inmiddels legendarisch Amsterdamse nachttempel.

In het boek staat een groot aantal foto’s en interviews met de dj’s die er gedraaid hebben. Ook komt het personeel uitgebreid aan bod. Het staat vol anekdotes van het barpersoneel, de uitmijters, het keukenpersoneel de managers en natuurlijk de oprichters. Daarnaast lees je ook meer over de geschiedenis van het gebouw. Voor vaste bezoekers van club Trouw dus een mooie nostalgische bundel!

Geleverde dienst

Ook de oprichters en sommige medewerkers van Het Vertaalcollectief waren er kind aan huis en kwamen regelmatig langs om te eten en natuurlijk om te dansen. Het was dus met groot plezier dat zij voor dit vertaalproject inzetten! Zoals het een nachtclub betaamt waren de deadlines chaotisch en de planning een beetje all over the place maar gelukkig wisten we alles soepel en tijdig tot een mooi einde te brengen.

Het Vertaalcollectief is fantastisch! In de afgelopen jaren heb ik verschillende keren gebruik gemaakt van hun diensten en altijd was ik zeer tevreden over kwaliteit, snelheid en nauwkeurigheid. Ze hebben mij geholpen met een boekvertaling (NL-ENG), zakelijke teksten (NL/ENG/SPA) en diverse website teksten. Highly recommended!

– Olaf Boswijk, oprichter TrouwAmsterdam

Direct een offerte aanvragen?

Binnen twee uren een vrijblijvende offerte

Meer dan 1723
opdrachtgevers
gingen
je voor!