Algemene voorwaarden vertalen

Algemene voorwaarden vertalen

Algemene voorwaarden zijn de fundering van je business. Goed, je meeste klanten klikken ze misschien ongelezen weg, maar als er iets misgaat moet je er wel op kunnen bouwen. Je zet de algemene voorwaarden van jouw organisatie of bedrijf op je website, of je verwijst ernaar in de handtekening van elke mail die je stuurt. Zo zorg je ervoor dat jouw dienst of product altijd beschermd is door vooraf opgestelde regels. Wil je jouw algemene voorwaarden grondig laten checken op taal- en spelfouten? Of vind je het prettig als jouw anderstalige klanten ook op de hoogte zijn? Bij Het Vertaalcollectief bieden we redactie en vertalingen van algemene voorwaarden naar elke gewenste taal aan.

De kleine lettertjes

Algemene voorwaarden moeten in eerste instantie juridisch correct zijn, maar het is daarnaast belangrijk dat jouw klanten begrijpen wat er staat. Daarom werken we bij de vertaling van algemene voorwaarden samen met juridische vertalers die rekening houden met jouw doelgroep. Zij zorgen ervoor dat de vertalingen niet alleen wettelijk kloppen, maar ook in de doeltaal nog begrijpelijk zijn voor je klanten. Voor jou weer een zorg minder. Ook handig: een korte samenvatting van je algemene voorwaarden in de originele taal, of in een vertaling. Het kan allemaal!

Het Vertaalcollectief staat voor je klaar

Of de voorwaarden nu naar het Frans, Tsjechisch of Arabisch vertaald moet worden, voor elke taal vinden wij een passende juridische vertaler die jouw doelgroep in gedachten houdt. Zo ben je altijd gegarandeerd van de juiste algemene voorwaarden en zijn ook je klanten over de grens op de hoogte. Ook jouw algemene voorwaarden laten vertalen? Vraag hieronder een offerte aan of neem contact met ons op.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!