App vertalen

App vertalen

Nederland is een van de koplopers als het gaat om smartphonegebruik. Op een paar volhardende tegenstanders na heeft bijna iedereen een smartphone. En wat is een smartphone zonder apps? Bijna overal is wel een app voor, en jij wilt met jouw organisatie, product of dienst natuurlijk niet achterblijven. Denk jij erover een app te ontwikkelen voor jouw dienst, of bijvoorbeeld voor je webshop? Of heb je er al één? Let dan nu even op.

Dichter bij je klanten met een app

Als jouw product of dienst zich er goed voor leent om in een app gegoten te worden, dan is het logisch dat je graag de stap neemt om deze te (laten) ontwikkelen. Op die manier ben je elke keer dat de telefoon uit de broekzak tevoorschijn komt letterlijk bij je klant in beeld. Wie wil dat nou niet? Om zo’n app een beetje aantrekkelijk te maken moeten de teksten (bijvoorbeeld de UX copy) ook prettig leesbaar zijn. Overweeg dus eens om jouw appteksten te laten redigeren! Het Vertaalcollectief heeft professionele redacteuren die je app graag onder handen nemen.

Je populaire app vertalen?

Als jouw app een constante stroom van vijf sterren in de appstore ontvangt, dan heb je dus goud te pakken en is het heel goed mogelijk dat jouw klantenbestand zich gaat uitbreiden naar het buitenland. En hoewel wij het Nederlands een prachtige taal vinden, weten we ook dat het geen wereldtaal is. Het kan dus verstandig zijn om je app naar andere talen te vertalen. Ook daarbij helpen wij je graag.

Onze ervaring met apps vertalen

Voor onze vaste opdrachtgevers doen we wekelijks niet anders! We vertalen de navigatie-app van Flitsmeister bijvoorbeeld naar het Pools, Deens, Fins, Noors, Vlaams, Zweeds, Engels, Duits, Frans en Spaans. Voor Dott vertalen we hun app waarmee je elektrische deelstepjes huurt naar het Frans, Italiaans, Duits en Pools. Omdat we meerdere talen beheren voor deze klanten, kunnen we een consistente tone of voice bewaken. Dankzij de ervaring die we de afgelopen jaren op dit gebied hebben opgebouwd, kunnen we je natuurlijk ook heel goed adviseren over de platforms en tools die je het best kunt gebruiken om een app te vertalen.

Op zoek naar een offerte?

Ben jij ondernemer en wil je de stap naar de buitenlandse markt wagen met jouw app? Of wil je je app gewoon grondig laten checken door een professionele redacteur? Neem contact op, of vul hieronder een offerteaanvraag in.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!