Flitsmeister

Flitsmeister

Ooit weleens gefrustreerd achter het stuur gezeten omdat Google Maps werkzaamheden over het hoofd ziet en je eindeloos rondjes laat rijden? Of dat je geen idee hebt hoe hard je ergens mag rijden en je dus gevaarlijk te hard rijdt? En je door je ongewilde Max Verstappen-impressie een fikse boete nagestuurd krijgt? De app Flitsmeister waarschuwt je voor flitsers, bespaart je lullige boetes en geeft realtime verkeersinformatie

Unique selling point
Het Nederlandse bedrijf Flitsmeister heeft daar het antwoord op gevonden. Door hun slimme software en up-to-date informatie wisten ze al meer dan 1,8 miljoen gebruikers aan boord te krijgen. Hun unique selling point laat zich samenvatten door hun slogan: Flitsmeister bespaart tijd. Flitsmeister berekent routes. Flitsmeister voorkomt boetes. Dat is nog eens duidelijke taal.

Vertalingen naar 10 verschillende talen
Deze snelheidsduivel in de Nederlandse tech-scene is gevestigd in Veenendaal en heeft grote internationale ambities. En dus vertalen wij hun content naar het Pools, Deens, Fins, Noors, Vlaams, Zweeds, Engels, Duits, Frans en Spaans. Wij doen dit voor besturingssystemen als Android en iOS. Hiernaast zijn onze vertalingen ook te vinden in de app ‘Truckmeister’, de uitvoering van de app die speciaal voor vrachtwagenchauffeurs is bedoeld. In overleg met Flitsmeister zochten wij naar de juiste tone of voice per taal. De content wordt geüpload in een vertaalplatform en onze vertaalcoördinatoren zorgen ervoor dat alles op de juiste plek staat en de instructies gevolgd worden.

Als je nu een keer in Zweden op de verkeerde weg rijdt met de verkeerde snelheid, dan wordt er tijdig ingegrepen: på det sättet! Långsammare!

Fijn, dank je wel weer. We gaan ermee aan de slag!
– Kevin Verbeek, Flitsmeister

Ook een vertaling nodig voor jouw app? Het Vertaalcollectief helpt je graag! Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

 

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten