Harvard

Harvard

Iedereen die weleens een Amerikaanse film of serie heeft gezien (vrijwel iedereen dus) zal bekend zijn met de concurrentie onder (welgestelde) ambitieuze studenten om de “Ivy league”-universiteiten van Amerika binnen te komen. Binnen de Ivy league is Harvard misschien wel de bekendste en meest begeerde universiteit met zeer hoge toelatingseisen en talloze beroemde alumni.

Het was daarom een grote eer voor Het Vertaalcollectief om aan een project te werken voor deze prestigieuze opdrachtgever. Bastian Ravesteijn, de jonge universitaire docent Toegepaste Economie die onder meer onderzoek doet naar kansenongelijkheid onder jongeren, was voor onderzoek bij Harvard en bracht de universiteit in contact met Het Vertaalcollectief. Wij vertaalden voor dit onderzoek de enquête van de Functionele Mogelijkhedenlijst van het UWV. De opdrachtgever was zeer tevreden:

“The translation of the Dutch questionnaire by the company called “Het Vertaalcollectief” is an important step in helping us understand how work ability and physical capacities are assessed in the Dutch return to work program. The understanding of this questionnaire therefore fits perfectly into the overall aim of analyzing the impacts of medical conditions on work capacity, a goal supported by the R01 grant.”

Ook een professionele vertaling nodig voor jouw onderzoek? Neem hier contact op met onze projectmanagers en vraag hen naar de mogelijkheden.

 

 

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten