Inner Circle

Inner Circle

Inner Circle stond ooit bekend als ‘dating app voor de elite’ en was berucht om het strenge doorbitch-beleid. Stoere *ahum* mannen met ontbloot bovenlijf of poserend met een grote vis worden van de app geweerd. Inner Circle is een app gericht op leden die serieus op zoek zijn naar een relatie. Het vermoeiende en eeuwige ‘swipen’ leidt immers nauwelijks tot echt contact. De app stimuleert leden om elkaar echt te leren kennen. Zo organiseren ze over de hele wereld maandelijkse evenementen waar leden elkaar ‘in real life’ kunnen ontmoeten. En met succes. Inner Circle is actief in 37 steden verspreid over 26 landen en telt inmiddels miljoenen leden.

Rebranding
Ons werk voor Inner Circle begon tijdens de coronacrisis. Daten ziet er toch nét even anders uit wanneer afspreken in een leuke bar geen optie meer is. In diezelfde periode onderging de app ook nog eens een rebranding en kreeg deze een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe tagline: “Meet Your Match”. Een grote dosis creativiteit was dus vereist. Dan ben je bij Het Vertaalcollectief aan het juiste adres!

Het vertalen van een app
Een aantal kleinere projecten culmineerde in een giga project naar talen als Duits, Spaans, Portugees, Turks, Frans, Italiaans, Russisch en Zweeds. De vertalers moesten een Inner Circle-account aanmaken en werkten daaruit aan de vertalingen. Bij het vertalen moesten zij rekening houden met tekenlimieten en technische zaken als HTML-tags. Best een pittige klus dus! We vertaalden zowel teksten voor de app zelf als voor de verschillende marketinguitingen. Doordat de maandelijkse evenementen vanwege de pandemie uiteraard niet meer doorgaan, publiceren ze in plaats daarvan vele verschillende artikelen met advies over hoe je mensen in het echt ontmoet en tips voor leuke activiteiten tijdens een date.

Thanks for all the awesome work on our CRM and product so far!
-Scott Harvey, Inner Circle

Zou jij ook graag je app of platform willen laten vertalen door een professional? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar. Wat je uitdaging ook is, wij denken mee om samen tot een goede oplossing te komen. Neem contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan, en wij helpen jou je platform vertalen!

 

 

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten