Nieuwe Helden

Nieuwe Helden

Nieuwe Helden ontwikkelt creatieve concepten en content met en voor verschillende commerciële, maatschappelijke en culturele organisaties. Ze combineren theater met andere audiovisuele (kunst)vormen om noodzakelijke verhalen over sociaalmaatschappelijke thema’s te vertellen. De projecten van Nieuwe Helden hebben elk een eigen thema waarin ze meerdere verhalen ontwikkelen.

Creatieve vertalingen
Voor Nieuwe Helden hebben wij al vele creatieve vertalingen verzorgd. Een van meest recente vertalingen was een scriptvertaling van de voorstelling ‘Robin’. Deze voorstelling haakt in op de wereldwijde grote uitvalcijfers op de werkvloer. Op basis van uitgebreid onderzoek wordt er gekeken naar de toekomst van werk, en hoe we met z’n allen een balans kunnen vinden tussen ‘employee happiness’ en winstoptimalisatie.

Hiernaast hebben wij ook vele Engelse ondertitelingen verzorgd die rondom verschillende theatervoorstellingen werden gebruikt. Graag helpen we Nieuwe Helden om hun belangrijke verhalen (inter)nationaal aan de man (of vrouw) te brengen.

We hebben de vertaling in goede orde ontvangen, zijn er heel tevreden mee en kunnen er zeker mee aan de slag. Dank dus hiervoor! 
– Isil Vos, Nieuwe Helden

Zou jij ook graag je script willen laten vertalen door een professional? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar.  Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten