Formitable

Formitable

De afgelopen tien jaar kunnen we wel stellen dat, dankzij opdrachtgevers als Shoot My Food en HelloFresh, de vertalers, correctoren en ondertitelaars van Het Vertaalcollectief absolute foodies zijn geworden. Hiernaast werden we door de samenwerking met Nederlandse techreus WeTransfer ook nog eens ware whizzkids. Al deze opgedane ervaring kwam dus goed van pas toen de restaurant-app Formitable bij ons aanklopte voor vertalingen.

Vertaalwerk
Onze vertalers hebben de taak om de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijk van de app in tekst over te brengen en hiernaast met vlot taalgebruik het Formitable-systeem aan de man te brengen. Via o.a. vertalingen van Instagram-posts en ondertiteling van video’s in diverse talen, helpen we Formitable om Europa te veroveren. Wij vertalen voor deze klant vaak vanuit het Engels naar het Deens en het Zweeds. Hierbij werken we met vaste vertalers, die goed op de hoogte zijn van de tone-of-voice van het bedrijf. Of het nu gaat om een Michelin-sterrenrestaurant of een afhaalrestaurant, dankzij de app van Formitable hoeven restaurants niet meer te hannesen met allerlei soorten technologie, en kunnen ze zich focussen op waar ze goed in zijn: hun gasten een heerlijke avond bezorgen.

Super! Heel erg bedankt.
– Rosemarijn Disseldorp, Formitable

Wil jij ook de wereld over met jouw app? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten