EYE Filmmuseum

EYE Filmmuseum

Als je de achterkant van Amsterdam Centraal uitloopt, springt het karakteristieke, strakke gebouw van het Eye Filmmuseum gelijk in het oog. Naast verschillende prachtige filmzalen bevat het museum ook een tentoonstellingszaal, een filmlab, een winkel en een restaurant. Eye Filmmuseum heeft als doel het filmerfgoed voor de nieuwe generatie in stand te houden en een levendige filmcultuur in Nederland te bevorderen. Zo organiseren ze vaak seminars en festivals voor jong en oud. Voor liefhebbers van zowel binnenlandse als buitenlandse films is een bezoek aan dit museum zeker een must!

Ondertiteling
Voor Eye Filmmuseum verzorgen wij voornamelijk ondertitelingen naar zowel het Engels als het Nederlands. In de film ‘The brilliant biograph: earliest moving images of Europe (1897-1902)’ word je als kijker meegenomen naar steden als Venetië, Berlijn, Londen en Amsterdam aan het begin van de 20e eeuw. Deze schitterende film is gratis op de website van Eye te bekijken. Ook ondertitelde wij verschillende video’s voor het YouTube-kanaal van Eye.

See NL
Voor de website van Eye Filmmuseum vertaalde Het Vertaalcollectief een artikel over SEE NL. Dit is een initiatief van Eye Filmmuseum en het Nederlands Filmfonds om Nederlandse films aan een groter internationaal publiek te tonen en zo de Nederlandse filmindustrie en filmcultuur te versterken. Onze ondertitelaars staan in ieder geval al te trappelen om al deze Nederlandse films naar zo veel mogelijk talen te vertalen!

Dank voor jullie megasnelle reactie. We gaan de ondertitels onder de filmpjes leggen!
– EYE Filmmuseum

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten