Shoot My Food

Shoot My Food

Shoot My Food Communication raakt de foodservice in het hart omdat ze zelf een groot hart hebben voor de foodbranche. Ze staan achter alles wat ze maken omdat het voortkomt uit bevlogenheid, aandacht en plezier. Met die inspirerende gedachte in ons achterhoofd zijn wij al jaren vertaal- en redactiepartner van Shoot My Food.

Vertaling Food Inspiration Magazine

We kunnen vele voorbeelden van mooie foodprojecten noemen maar speciale aandacht verdient toch wel hun mooie Food Inspiration Magazine. Dit digitale magazine verschijnt maandelijks. Trends, culinaire inspiratie, achtergronden, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages staan centraal.

Tag team: vertalers + redactie

Het Vertaalcollectief doet de redactie van de internationale Engelstalige editie. Met de redactie en projectmanagers van Shoot my Food maken we een planning. Wij helpen Shoot My Food met het vertalen van hun verhaal zodat het ook in het Engels inspirerend blijft.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten