WeTransfer

WeTransfer

Eind 2016 vroeg WeTransfer, een razendsnel groeiend Nederlands bedrijf met een breed palet aan diensten en apps, of we een team samen konden stellen van creatieve vertalers en redacteurs voor het vertalen van diverse online content.

Vertalingen in 12 talen

Voor deze klant vertalen we op vaste basis diverse online content in maar liefst 12 talen: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees, Turks, Deens, Noors, Zweeds en Russisch. Bij WeTransfer staat kwaliteit voorop: de vertaalde teksten moeten klinken alsof je in gesprek bent met iemand uit je eigen land.

Na een bezoek bij WeTransfer en overleg met diverse betrokkenen zorgden we dat de wensen duidelijk waren en dat we de filosofie van WeTransfer helder voor ogen hadden. Daarna stelden we een toegewijd team samen van ervaren, creatieve vertalers en creëerden we een effectief werkproces. Er was doorlopende communicatie met de opdrachtgever, we dachten mee over de strategie en deden uiteraard het projectmanagement.

De samenwerking met WeTransfer loopt nog steeds, met een efficiënte werkflow, prettig contact, mooie vertalingen en een goede structuur. Het doel: zo min mogelijk onnodige inspanning en maximale resultaten. En het plezier dat de vertalers in het werk hebben valt af te lezen!

“All in all: The translators are really really good and we’ve made a great choice with them.”

WeTransfer Team

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten