Warner Bros.

Warner Bros.

Sinds 2014 vertalen wij de synopsissen voor veel films en series van mediagigant Warner Bros. Entertainment. Een synopsis is dat catchy stukje tekst dat je tegenkomt op de achterkant van DVD’s of op IMDB.

Voor onze vertalers zijn dit leuke ʻvertaalsnacksʼ waarin ze hun creatieve ei helemaal kwijt kunnen. Amerikanen hebben een uitgebreid arsenaal aan superlatieven, wat betekent dat Nederlandse vertalers soms flink moeten broeden op een pakkend equivalent. Inmiddels zijn we de vaste vertaler voor Warner Bros. en hebben we al meer dan 700 vertaalde synopsissen op de teller–and counting!

Voorbeeldvertaling – synopsis The Nun

Quand une religieuse d’une abbaye Roumaine se suicide, un prêtre au passé trouble et une novice sont envoyés par le Vatican pour enquêter. Risquant leur vie et leur âme, ils affrontent une religieuse démoniaque. Lʼabbaye devient alors un champ de bataille entre vivants et damnés.

Als een non uit een Roemeens klooster zichzelf van het leven berooft, stuurt het Vaticaan een priester met een duister verleden en een novice op onderzoek uit. Met gevaar voor eigen leven en ziel gaan ze de strijd aan met een door de duivel bezeten non. Het klooster wordt het slagveld in een strijd tussen levenden en verdoemden.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten