WordPress vertalen

WordPress vertalen

WordPress is een goede, laagdrempelige manier om snel en gemakkelijk een website te bouwen. Via het dashboard van de software kun je simpel functionaliteiten toevoegen en nieuwe berichten plaatsen, ook (of juist!) als je geen professionele websitebouwer bent. Heb je internationale ambities en wil je je website ook in andere talen publiceren? Het Vertaalcollectief helpt je ermee.

Ga niet voor de automatische vertaling

Er zijn diverse manieren om je content naar een of meerdere talen te vertalen in WordPress. Met een plug-in waarmee je de content automatisch door Google Translate haalt, ben je snel klaar. Maar dat doe je jouw met zorg geschreven paginateksten toch niet aan? Een automatisch vertaalde website klinkt misschien als een verleidelijke en snelle oplossing, maar is niet verstandig. Allereerst natuurlijk omdat robotvertalingen meestal van slechte kwaliteit zijn. Daarnaast zijn teksten die op deze manier vertaald worden vaak ook minder goed vindbaar voor zoekmachines. Laat je vertalingen dus niet door robots, maar door mensen verzorgen.

Het Vertaalcollectief staat voor je klaar

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen met meerdere taalopties? Neem dan contact met ons op en wij helpen je om je website in WordPress te vertalen.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!