Missie vertalen

Missie vertalen

Je missie, je visie, je doel, je ‘why’: zulke termen vliegen je in het bedrijfsleven steeds vaker om de oren. En dat is maar goed ook! Een bedrijf zonder missie is namelijk als een schip zonder kapitein: stuurloos. Maar wat is een missie precies, en waarom is die zo belangrijk?

Wat is een missie?

Je visie en missie hangen sterk met elkaar samen. Bij het vaststellen van je visie moet je je afvragen hoe een ideale wereld er voor jou of jouw organisatie uit zou zien. Wat is je stip op de horizon? Als je dat eenmaal helder voor ogen hebt, kun je gaan bedenken hoe je dat ideaal gaat bereiken. Hoe ga jij de wereld beter maken? Het antwoord op die vraag geeft je jouw missie, die je met jouw film, boek, product, dienst of organisatie gaat bereiken. Je missie omschrijft dus ook de identiteit van jouw bedrijf: waar je voor staat en wat je wilt uitdragen. Een heldere missie geeft je bedrijf niet alleen focus, maar verbindt ook je werknemers én trekt de juiste klanten aan.

Verbreed je horizon, vertaal je missie

Of je nu een langlopend bedrijf bent dat ongemerkt de landsgrenzen is overgegaan, of juist een gloednieuwe organisatie met internationale ambities, je wilt zeker weten dat jouw missie helder en juist wordt uitgedragen. Handig dus als je ook in een andere taal duidelijk op een rijtje hebt wat jouw missie is. Het Vertaalcollectief biedt graag persoonlijke hulp bij het vertalen van je missie, want professionele, kwalitatieve vertalingen leveren is toevallig ónze missie!

Ga jij aan de slag met het opstellen van je visie en missie, en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Vraag hieronder een offerte bij ons aan, en wij zullen je missie vertalen of redigeren.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!