De kunst van het professioneel vertalen

De kunst van het professioneel vertalen

Voor interne communicatie is het geen ramp als je Engels niet perfect is. Soms is het zelfs een bron van vermaak! Maar professioneel vertalen is altijd aan te raden bij een officieel rapport, je filmscript of je nieuwe boek. Het Vertaalcollectief is een professioneel vertaalbureau en staat voor je klaar.

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Een professioneel vertaalbureau helpt je uit de brand

Het is zover. Na maanden filmen, editen en meerdere crowdfundingdonaties (hoera voor ouders en schoonouders), is jouw creatieve pareltje eindelijk af en je bent klaar de wereld te veroveren en jouw film op het witte doek te brengen. Maar wacht! Voordat je je gouden glitterpak uit de kast trekt om de weg naar het Oscarpodium te bewandelen, moet jouw filmscript nog voorzien worden van een professionele vertaling. Lights, Het Vertaalcollectief, ACTION!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

Geen robots

Professioneel vertalen is een vak apart. Daarom bieden we voor iedere klus een professional die met dezelfde liefde als jij omgaat met jouw creatieve kindje. Bij ons geen robotvertalingen, maar echte mensen die vakkundig en bekwaam jouw creatieve boodschap precies verwoorden zoals jij het bedoeld hebt. Of het nou professioneel vertalen naar het Engels, Pools of Chinees is, Het Vertaalcollectief helpt je met het vertellen van je verhaal.

Professioneel redigeren en copywriten

Wist je dat je ook voor copywriting en redigeren bij Het Vertaalcollectief (vertaalbureau Amsterdam) terecht kunt? Ons professionele vertaalbureau is ready to go. Dus neem snel contact met ons op, dan helpen wij je met professioneel vertalen.