Het Vertaalcollectief: een Amsterdams vertaalbureau

Het Vertaalcollectief: een Amsterdams vertaalbureau

Ken je dat gevoel van thuiskomen na een heerlijke vakantie? Nadat je wekenlang hebt doorgebracht op een tropisch bounty-eiland waar je dagelijkse activiteiten bestonden uit boeken lezen, cocktails drinken, zonnebrandcrème smeren en exotische beesten (m/v/x/) van je afslaan? Dat gevoel als je je eigen stad inrijdt, weer in je eigen bed kunt maffen, overal vrolijk heen fietst en water direct uit de kraan kunt drinken? Voor ons is thuis Amsterdam. Wij zijn een Amsterdams vertaalbureau.

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Aan de Amsterdamse grachten: ons vertaalbureau

Nee, dit is geen reclamespotje voor Amsterdam, maar gewoon een korte uitleg over Het Vertaalcollectief, een écht Amsterdams vertaalbureau. Er zijn natuurlijk heel veel vertaalbureaus in Amsterdam, maar Het Vertaalcollectief is net een tikkie anders. In 2011 richtten wij ons Mokumse vertaalbureau op met het doel vooral samen te werken met creatieve en culturele instellingen uit Amsterdam. Onze oudste klanten zijn dus Amsterdams en we zitten hier midden in de actie. Superhandig!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

Cultuur snuiven op z’n Mokums

Het mooiste aan ons werk is dat we ons echt betrokken voelen bij de vertalingen die we verzorgen. Niet zo moeilijk als je bedenkt dat onze opdrachtgevers in de allerleukste branche zitten: de culturele en creatieve sector. Het Vertaalcollectief is in het wild vaak te spotten in het museum, het filmhuis of op culturele evenementen (maak je geen zorgen, we vermaken ons stiekem ook prima met een slechte romcom op Netflix onder het genot van een diepvriespizza). En dan het liefst in Amsterdam, de stad waar we allemaal geboren en/of getogen zijn. Een écht Amsterdams vertaalbureau dus!

Bakkie doen?

Ook voor onze Amsterdamse opdrachtgevers is het natuurlijk ideaal om hun vertaalbureau lekker dichtbij te hebben. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar via telefoon, chat en e-mail, maar soms is het handiger even samen een bakkie te doen, of – uiteraard na werktijd – een pikketanesie met een portie ossenworst (al dan niet vega) te verorberen, om wat zaken face-to-face te bespreken. Bij ons kan dat gewoon! Bijvoorbeeld in ons kantoor midden in Amsterdam, aan de Prins Hendrikkade.

Buiten de ring: Het Vertaalcollectief is (inter)nationaal!

Nu moet je niet denken dat wij alleen maar in de beruchte ‘Amsterdamse bubbel’ vertoeven en nooit buiten de Ring komen. Onze klantenkring reikt van Groningen tot Noord-Brabant (helaas hebben we Limburg nog niet veroverd, spietsig!) en soms zelfs over de grens! Mocht je dus met je culturele of creatieve bedrijf in Rotterdam (of Lauwersoog, Winterswijk, Oldenzaal, Kerkrade of Terneuzen) zitten en een creatief vertaalbureau zoeken: je bent altijd welkom. De mazzel uit Amsterdam!