Boek redigeren

Boek redigeren

Eindelijk is het zover: na talloze writer’s blocks, verfrommelde drafts in de prullenbak en een oneindig aantal uren is het gelukt om jouw verhaal op papier te krijgen. Na het opdweilen van al je bloed, zweet en tranen sta je alweer voor het volgende vraagstuk. Is het taaltechnisch ook helemaal in orde? Je hebt het tientallen keren doorgenomen op spel- en taalfouten, maar op een gegeven moment duizelt het je en lijkt alles hocus pocus.
Herkenbaar? Wil je er absoluut zeker van zijn dat je jouw boek of manuscript foutloos de wereld in slingert? Het Vertaalcollectief helpt je graag met de dienst: boek redigeren.

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Boek redigeren bij Het Vertaalcollectief?

Wij snappen als geen ander dat het erg lastig is om jouw manuscript uit handen te geven. Je hebt er namelijk je ziel en zaligheid ingestoken en wilt niet dat het overal en nergens rondslingert. Gelukkig behandelen wij manuscripten en boeken net zo voorzichtig en secuur als een leeuwin haar welpjes. Wij helpen je snel en kundig met het redigeren van het manuscript.

We redigeren boeken in elke taal. Van Xhosa tot Fries, you name it. Ook redigeren we met behoud van de boodschap: de essentie van je verhaal gaat dus nooit verloren, maar wordt wel beter. Spoedklus? Appeltje-eitje voor ons! Met het vier-ogen-principe zorgen we er, óók bij spoedklussen, natuurlijk voor dat er geen slordigheden insluipen.

Inmiddels werkte Het Vertaalcollectief mee aan de vertaling of redactie van meer dan 75 boeken en magazines , en met succes! Onze opdrachtgevers zijn namelijk heel tevreden met onze diensten en beoordelen ons werk met 4.9 uit 5 sterren op Google.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

Tarief redigeren boek

Natuurlijk wil je niet voor verrassingen komen te staan als het op de kosten aankomt. Via onze offertecalculator kun je gemakkelijk een inschatting maken van de kosten van jouw redactieopdracht. Zo weet je direct wat een boek redigeren kost.

Om alvast een beeld te schetsen: wij hanteren een redactietarief vanaf € 0,08 per woord. Een snelle rekensom leert dat je voor een manuscript met 10.000 woorden ongeveer € 800 kunt aanhouden. Direct aan de slag met het finetunen van jouw manuscript? Vraag een offerte aan en ontvang binnen twee uur een reactie.

De volgende stap in jouw schrijfcarrière

Een manuscript redigeren is de eerste stap, maar daarna heb je als schrijver natuurlijk de ambitie om jouw verhaal over de hele wereld te verspreiden. De volgende stap is dan vanzelfsprekend het vertalen van een boek. Misschien klinkt dit nog als toekomstmuziek voor je? Maar als toekomstig literatuurprijswinnaar mag je best dromen! Het Vertaalcollectief helpt je graag bij het realiseren van deze droom.