Menu

Kosten vertaling: alles op een rijtje

Kosten vertaling: alles op een rijtje

Ben je op zoek naar een goede vertaling, maar vooral heel erg nieuwsgierig of deze binnen je budget gaat passen? Lees dan verder! Hier vertellen we je alles over kosten vertaling.

Ontvang binnen 2 uur een offerte
Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten
Vertalen met respect voor de boodschap

Vertaalbureau prijzen

Je team moet een deadline halen en je manager heeft je op het hart gedrukt dat er maar beperkt budget is. Je wilt dus gewoon snel weten wat de prijs van een vertaling is. Als vertaalbureau Amsterdam leggen we het je graag uit.

Vertrouwd door

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen u voor!

Bel ons op 020 261 3886 of start hiernaast

Bel ons op 020 261 3886 of start hieronder

Offerte aanvragen

Binnen twee uur

Wat zeggen onze klanten?

We zijn trots op de merken waar wij voor mogen werken. Lees hieronder wat onze klanten van de samenwerking vinden!

‘Jullie hebben superwerk geleverd! Dit zijn altijd lastige teksten qua woordgebruik en vooral tone of voice. Ik ben er heel blij mee!’

Malu Knippenberg Brand Manager, Moët Hennessy

‘Working with Het Vertaalcollectief over a two year period has been a pleasure. They're quick, trustworthy and able to bring content to a next level. We relied on them for numerous occasions e.g. speeches, books and website. I would definitely recommend them.’

Loes Wijnstekers Head of Communications Amsterdam ART

‘Complimenten voor dit grondige werk! Ben onder de indruk. Mooi hoor hoe het collectief in een aantal jaar enorm is gegroeid in kwaliteit. Ook namens de redactie dank!’

Wim Amels Coordinator fonds- en sponsorwerving VPRO

Prijs vertaling

De prijzen van vertalingen zijn als volgt opgebouwd: we werken met woordtarieven, spoedtoeslagen en een minimumprijs. Wil je direct naar de prijzen? Hier lees je meer. Onze woordtarieven stellen we vast aan de hand van de talencombinatie die jij nodig hebt. Je kunt je voorstellen dat zeldzame talencombinatie wat hoger in prijs kan uitvallen dan de favorieten zoals een vertaling Engels-Nederlands of een Nederlands-Franse vertaling. Tigrinya, Kurmanci of Lugandees, anyone? Wat betreft de spoedtoeslag: hierover vertellen we je graag meer in onze blog spoedvertalingen.

Heldere tarieven en geen onverwachte kosten

Wanneer je bij Het Vertaalcollectief een offerte aanvraagt voor een vertaling, krijg je altijd een helder overzicht van de prijs en kun je ervan uitgaan dat er geen onverwachte kosten bijkomen. Dat beloven we! Ben je nieuwsgierig geworden wat dit Amsterdams vertaalbureau rekent voor de vertaling van jouw website, boek of scenario en wil je een offerte aanvragen? Wij geven je graag een persoonlijk advies!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen u voor!

Bel ons op 020 261 3886 of start hiernaast

Bel ons op 020 261 3886 of start hieronder

Offerte aanvragen

Binnen twee uur

Het dreamteam

Door de opkomst van nieuwe media is het gebruik van treffende taal nóg belangrijker geworden. En de creatieve industrie, zo concludeerden wij in 2011, kon bij die treffende taal wel wat hulp gebruiken.

In 2011 werd Het Vertaalcollectief opgericht: een vertaalbureau speciaal voor de creatieve industrie. Inmiddels weten ook veel andere sectoren de weg naar Het Vertaalcollectief te vinden. En heeft onze start-up zich ontwikkeld tot een gevestigd, allround tekstbureau.

Trudie

Als senior projectmanager van Het Vertaalcolectief is Trudie verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van de vertaalprocessen.

Favoriete woord: schorriemorrie

Miles

Miles is medeoprichter van Het Vertaalcollectief en het derde paar ogen voor alle Engelse teksten en is al sinds jaar en dag sterk betrokken bij het culturele leven in Amsterdam en daarbuiten.

Favoriete woord: hamburgertent


Bekijk het hele team

WeTransfer – Vertalen website en content

Voor WeTransfer stelden we een team samen van vertalers en redacteurs voor het vertalen van diverse online content in de talen Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees, Turks, Deens, Noors, Zweeds en Russisch. We Transfer vroeg om kwaliteit: het moet lijken alsof je geïnformeerd wordt door iemand uit je eigen land.

Na een bezoek bij WeTransfer en overleg met diverse betrokkenen zorgden we dat de wensen duidelijk waren en dat we de filosofie van WeTransfer helder voor ogen hadden. Vervolgens hebben we een team van ervaren, creatieve vertalers samengesteld.

Er was doorlopende communicatie met de opdrachtgever, we dachten mee over de strategie en deden uiteraard het projectmanagement.

De samenwerking met WeTransfer loopt nog steeds, met een efficiënte werkflow, prettig contact, mooie vertalingen en een goede structuur. Het doel: zo min mogelijk onnodige effort, maximale resultaten en plezier


Bekijk volledige case

Vraag direct offerte op

  • Sleep bestanden hierheen of

-