Kosten vertaling: alles op een rijtje

Kosten vertaling: alles op een rijtje

Ben je op zoek naar een goede vertaling, maar vooral heel erg nieuwsgierig of deze binnen je budget gaat passen? Lees dan verder! Hier vertellen we je alles over kosten vertaling.

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Vertaalbureau prijzen

Je team moet een deadline halen en je manager heeft je op het hart gedrukt dat er maar beperkt budget is. Je wilt dus gewoon snel weten wat de prijs van een vertaling is. Als vertaalbureau Amsterdam leggen we het je graag uit.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

Prijs vertaling

De prijzen van vertalingen zijn als volgt opgebouwd: we werken met woordtarieven, spoedtoeslagen en een minimumprijs. Wil je direct naar de prijzen? Hier lees je meer. Onze woordtarieven stellen we vast aan de hand van de talencombinatie die jij nodig hebt. Je kunt je voorstellen dat zeldzame talencombinatie wat hoger in prijs kan uitvallen dan de favorieten zoals een vertaling Engels-Nederlands of een Nederlands-Franse vertaling. Tigrinya, Kurmanci of Lugandees, anyone? Wat betreft de spoedtoeslag: hierover vertellen we je graag meer in onze blog spoedvertalingen.

Heldere tarieven en geen onverwachte kosten

Wanneer je bij Het Vertaalcollectief een offerte aanvraagt voor een vertaling, krijg je altijd een helder overzicht van de prijs en kun je ervan uitgaan dat er geen onverwachte kosten bijkomen. Dat beloven we! Ben je nieuwsgierig geworden wat dit Amsterdams vertaalbureau rekent voor de vertaling van jouw website, boek of scenario en wil je een offerte aanvragen? Wij geven je graag een persoonlijk advies!