Dit vertaalbureau Spaans is muy caliente!

Dit vertaalbureau Spaans is muy caliente!

Wil jij je film Spaans laten ondertitelen of je website, boek of app laten vertalen naar het Spaans? Geen probleem! Laat dat maar over aan een vertaalbureau Spaans.

Ontvang binnen 2 uur een offerte

Snel en zorgvuldig bij spoedklussen

Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!

Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten

Vertalen met respect voor de boodschap

Ben je op zoek naar een vertaalbureau Spaans? Hier zijn wij!

Hou je ook zo van de Spaanse taal? Dat heerlijke temperamentvolle taaltje dat je doet denken aan tapas, flamenco, weercijfertje 10 en Javier Bardem… Wij ook! Het Spaans is met 480 miljoen moedertaalsprekers een niet te negeren taal. Maar zelfs als je elke zomer wekenlang heerlijk ligt te bakken aan de Costa del Sol, terwijl je (figuurlijk!) verdrinkt in die mysterieuze ogen van je zomerliefje Enrique, deze op-één-na meest gesproken wereldtaal heb je niet zomaar onder de knie.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!

Doe het niet zelf: schakel een vertaalbureau Spaans in

Het Spaanse kent veel talige hersenkrakers, waar onze native vertalers gelukkig hun hand niet voor omdraaien. Die gekke interpunctie (¿wat doet dat omgekeerde vraagteken hier toch aan het begin van de zin?!), de waslijst aan verleden tijdsvormen (zeker een nostalgisch volkje, die Spanjaarden?) en hun rappe tong. En nee, die maandenlange winning streak op DuoLingo gaat je helaas ook niet uit de brand helpen. Tenzij je natuurlijk aan elke Spanjaard op straat wilt vertellen dat de gato (miauw) een heerlijke, koude cerveza aan het drinken is. Gelukkig is dit vertaalbureau Spaans jouw meertalige redder in nood.

Wat doet ons vertaalbureau Spaans voor jou?

Bij Het Vertaalcollectief, hét vertaalbureau in Amsterdam, zijn we gek op een creatieve uitdaging voor jouw Spaanse vertaling. We houden gewoon van die taal, of het nu gaat om de Europese of Zuid-Amerikaanse variant. En we zijn van todos los mercados thuis: heb je een beëdigde of super-creatieve vertaling nodig, of gewoon een grondige check op een bestaande Spaanse tekst? Dit vertaalbureau Spaans staat voor je klaar. ¡Vamos!

Het vertaalbureau Spaans dat een stapje verder gaat

Wil je meer weten? Lees hier meer over onze Spaanse vertalingen. Wil je meteen je tekst laten vertalen door een vakkundig vertaalbureau Spaans? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan! Het vertaalbureau in Amsterdam helpt je graag!