Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

“Amsterdam kent een lange historie van ondernemers die een hart hebben voor de stad en haar burgers. Daarbij gaan innovatie en ondernemerschap vergezeld van vrijheid en burgerschap.” Voor de Gemeente Amsterdam vertaalden we in de zomer van 2016 een actieprogramma voor sociaal ondernemen naar het Engels.

Ondernemersjargon

Het Vertaalcollectief houdt kantoor in Amsterdam tussen de start-ups, corporates en andere impactgerichte ondernemers. We zijn dus thuis in ondernemersjargon. De vertaling van dit actieprogramma was een kolfje naar onze hand. Met een strakke planning konden onze vertalers dit programma op tijd vertalen voor een internationaal publiek.

Sociaal in de stad

De combinatie van impact en ondernemerschap die kenmerkend is voor sociaal ondernemen maakt dat maatschappelijke problemen sneller en innovatiever kunnen worden aangepakt. Met deze opdracht ondersteunt ons vertaalbureau sociale ondernemers, platforms en intermediairs, impact investors, corporates, MKB, universiteiten, hogescholen en andere organisaties die zich op een innovatieve manier inzetten voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen in de stad via ondernemerschap.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten