IDTV

IDTV

Burgemeester Undercover

In het televisieprogramma Burgemeester Undercover gaat burgemeester Jos Heijmans undercover als onderzoeker om te kijken hoe inwoners een nieuw AZC in hun buurt ervaren. De presentatie is in handen van Dennis van der Geest. Deze aflevering werd geproduceerd door IDTV en is uitgezonden op dinsdag 16 oktober 2018 door SBS6.

Ondertiteling uit het Farsi, Syrisch en Marokkaans

Door Het Vertaalcollectief werd in twee rondes ondertiteling geleverd van de asielzoekers, die Farsi, Syrisch en Marokkaans spreken. De eerste ronde was het ondertitelen van het ruwe materiaal ten behoeve van de editor van de aflevering. Na de montage kwamen de stukken nog eens onze kant op en hebben we de laatste hand gelegd aan de ondertiteling zoals deze op tv te zien is. Het project moest onder grote tijdsdruk worden uitgevoerd, maar uiteindelijk hebben wij een kwaliteitsproduct af kunnen leveren waarop we trots zijn. Later heeft Het Vertaalcollectief ook de volledige aflevering ondertiteld naar het Engels.

Ondanks dat het een spoedproject was, verliep de samenwerking met IDTV erg prettig omdat beide partijen de communicatie helder en duidelijk hebben gehouden.

“Super. Heel erg bedankt dat het zo snel gelukt is. Vast tot snel weer!”
– Bram Bax / IDTV

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten