Kröller Müller

Kröller Müller

Op een prachtige locatie, midden op de Veluwe, vind je het Kröller-Müller Museum. Een museum waar iedere kunstliefhebber zijn hart kan ophalen. Van schilderijen van topkunstenaars als Van Gogh, Monet en Mondriaan tot architectuur van Rietveld en Van Eyck. Ook een wandeling door de beeldentuin is zeker de moeite waard. Vergeet hierbij dan ook zeker niet op de foto te gaan met publieksfavoriet ‘Meneer Jacques’.

Bijzondere vertaling van ‘Arp, The Poetry of Forms’ naar het Engels
Ter ere van een tentoonstelling van kunstenaar Hans Jean Arp (beeldhouwer, tekenaar, schilder en graficus) in het Kröller-Müller in Otterlo publiceerde het museum een boek over de kunstenaar en zijn werk. We werkten voor deze vertaling samen met een van onze vaste vertalers die veel kennis heeft van kunstgeschiedenis. Het blijft bijzonder wanneer onze vertalingen in print verschijnen, zeker wanneer het gaat om zo’n mooi vormgegeven publicatie voor een topmuseum. We waren uitgenodigd voor de opening, waar we onze eigen vertaalde zaalteksten konden bekijken. Een hele grote eer!

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten