Noord Nederlands Toneel

Noord Nederlands Toneel

Het NNT behoort met ingang van 2013 tot de vier grote, rijksgesubsidieerde theatergezelschappen van Nederland, naast het Nationale Toneel, Toneelgroep Amsterdam en Oostpool. Het gezelschap is gevestigd in Groningen en werkt met een vast ensemble acteurs en dansers. Om de moderne maatschappij neer te zetten, gebruikt het Noord Nederlands Toneel vaak meerdere disciplines door elkaar zoals dans, toneel, beeldende kunst, muziek, fashion en video.

Salam

Nu de spanningen tussen de westerse en de Arabische wereld, tussen de Islam, het Jodendom en het Christendom steeds vaker oplopen, neemt Noord Nederlands Toneel (NNT), Club Guy & Roni en Asko|Schönbergs K[h]AOS de theaterbezoeker mee naar hoe het allemaal begon: een vader die niet weet hoe hij zijn vaderliefde moet tonen en twee broers die uit elkaar worden gedreven.”

Overig vertaalwerk

Vanwege de coronapandemie en het feit dat er geen fysiek publiek aanwezig kon zijn, heeft het Noord Nederland Toneel het concept ‘NITE Delivery’ opgezet waardoor mensen vanuit huis toch theater kunnen beleven. Hiervoor vertaalden wij websiteteksten, PR-teksten en brochureteksten. Verder verzorgen we transcriptie en ondertiteling voor het YouTube kanaal van NNT. Aangezien het theatergezelschap zeer internationaal is, vertalen wij ook interne teksten zoals contracten en algemene voorwaarden. Gelet op het belang van NITE voor de Noord-Nederlandse cultuurwereld dragen wij met trots een steentje bij!

Ook een script te vertalen? Onze vertalers zijn liefhebbers! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten