Oil & Vinegar

Oil & Vinegar

Bij Oil & Vinegar draait alles om de smaakbeleving. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf deelt sinds 1999 zijn passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Inmiddels kunnen foodies hun hart wereldwijd ophalen in één van de winkels voor een – zoals Oil & Vinegar het zelf omschrijft – sensationele ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Foodvertalingen Frans, Duits en Engels

Sinds 2018 klopt Oil & Vinegar bijna wekelijks bij Het Vertaalcollectief aan voor de vertalingen van hun mediterrane recepten, kookspecials en vertalingen voor hun uitgebreide olie- en azijnassortiment. De vertalingen moeten een breed publiek aanspreken én secuur zijn, dus het is belangrijk dat onze vertalers de juiste culinaire snaar raken en er geen fouten in de recepten sluipen. Maar bovenal: het kookplezier moet van de vertalingen afspatten!

“Ik heb de vertalingen door mijn Franse collega laten lezen en die was enorm enthousiast over zowel taal als creativiteit. Heel fijn dus!”
— Janinke Jager, Oil & Vinegar

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten