Rauw

Rauw

Je hoort steeds vaker dat mensen die een gezondere levensstijl ambiëren beginnen met het eten van ‘raw food’ (of in doodgewoon Nederlands: onbereid eten). Het zou vele gezondheidsvoordelen hebben en ook gunstig zijn voor mensen die wat overtollige kilo’s kwijt willen raken. Amerikaanse auteur en oprichter van ‘Brad’s Raw Food’, Brad Gruno, gelooft heilig in deze manier van eten en schreef zijn bevindingen op in het boek ‘Rauw’.

  • Auteur: Brad Gruno
  • Titel: Rauw
  • Dienst: Vertalen ENG-NL

Over het boek

Weg met extra kilo’s, hoog cholesterol, slapeloosheid, vermoeidheid en neerslachtigheid; hier met een gezond gevoel, een beter immuunsysteem, een mooiere huid en een beter geheugen. Wie echt gezond wil eten, begint met rauw!

Rauw is een ideaal boek voor wie benieuwd is naar raw food, maar voor wie het bereiden van eten niet te veel tijd, geld of moeite mag kosten. De speciale 80/20-formule zorgt ervoor dat je met deze leefstijl niets tekortkomt en met een gerust hart af en toe kunt zondigen. Tegelijkertijd is meer energie, een verbeterde gezondheid en een slanker figuur gegarandeerd. Een eenvoudig driestappenplan maakt de overgang naar een 80 procent rauw-dieet extreem eenvoudig.

Ontdek:

  • De wetenschap achter plantaardig eten
  • Het driestappenplan naar rauw voedsel
  • De succesingrediënten voor een 80/20 rauw-leefstijl
  • 150 simpele, snelle en verrukkelijke recepten
  • Gewichtsverlies, tomeloze energie en een gezondere leefstijl

Brad Gruno is de oprichter van Brad’s Raw Foods. Het bedrijf produceert ‘raw snacks’, zoals chips en crackers, uienringen en rauwe wijn. Brad’s Raw Foods is wereldwijd een begrip onder foodies.

‘Hoera! Rauw. Het bekijken waard, als u zich niet goed in uw vel voelt’

– Nieuwsblad

‘150 quick, scrumptious, and easy recipes’

– Blackgold

‘Eating Raw Could Change Your Life, with Brad Gruno’

– Operation Self Reset

‘He offers an approach to raw food that’s one-third educational pep talk and two-thirds instruction and recipes’

– Chic Vegan

Geleverde dienst

De afgelopen tien jaar kunnen we wel stellen dat, dankzij opdrachtgevers als Shoot My Food en HelloFresh, de vertalers, correctoren en ondertitelaars van Het Vertaalcollectief absolute foodies en food kenners zijn geworden. Rauw eten is een heel bijzondere kijk op eten waar we uiteraard graag onze tanden inzetten! Ook bij deze boekvertaalopdracht werkten we met vaste, doorgewinterde (food)vertalers met kennis van zaken. En kregen we door Bruno’s boek weer nieuwe, interessante inzichten.

Direct een offerte aanvragen?

Binnen twee uren een vrijblijvende offerte

Meer dan 1723
opdrachtgevers
gingen
je voor!