Menu

BLOC

BLOC

BLOC is een creatieve ontwikkelaar. De organisatie werkt aan radicale concepten op het snijvlak van energie, toerisme, wonen en werken. Sinds 2016 werkt Het Vertaalcollectief voor BLOC aan diverse vertalingen en correcties van persberichten, presentaties, plannen, beschrijvingen en publicaties.

Style guide
Style guide

Wij zijn op bezoek geweest op het kantoor in Rotterdam en hebben met mensen van BLOC gesproken over tone of voice, wensen m.b.t. de tekst en pijnpunten die ze in het verleden hebben gehad. In overleg hebben we een style guide opgesteld waarin al deze wensen beschreven zijn. We werken voor dit project met Dropbox om alle documenten inzichtelijk te maken voor iedereen.

Etalage van innovatie

Sinds het begin van onze samenwerking vertalen we doorlopend werk voor BLOC, waaronder het plan voor de Dutch Windwheel: een 174 meter hoog gebouw dat bestaat uit twee ringen. De buitenste ring bevat een ‘coaster’: 40 cabines met geïntegreerde smartwalls die de bezoeker een ongekend uitzicht over de regio bieden. Een etalage van duurzame, circulaire en technologische innovatie waarmee Nederland de wereld inspireert.

-