BLOC

BLOC

BLOC is een creatieve ontwikkelaar. De organisatie werkt aan radicale concepten op het snijvlak van energie, toerisme, wonen en werken. Sinds 2016 werkt Het Vertaalcollectief voor BLOC aan diverse vertalingen en correcties van persberichten, presentaties, plannen, beschrijvingen en publicaties.

Dutch Windwheel

Dit deden we onder meer voor het plan voor de Dutch Windwheel: een 174 meter hoog gebouw dat bestaat uit twee ringen. De buitenste ring bevat een ‘coaster’: 40 cabines met geïntegreerde smartwalls die de bezoeker een ongekend uitzicht over de regio bieden. Een etalage van duurzame, circulaire en technologische innovatie waarmee Nederland de wereld inspireert.

Style guide

Wij zijn op bezoek geweest op het kantoor in Rotterdam en hebben met mensen van BLOC gesproken over tone of voice, wensen m.b.t. de tekst en pijnpunten die ze in het verleden hebben gehad. In overleg hebben we een style guide opgesteld waarin al deze wensen beschreven zijn.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten