Brand Story vertalen

Brand Story vertalen

Jouw bedrijf, product of organisatie heeft zijn eigen unieke verhaal, en het is belangrijk dit verhaal goed te vertellen aan je potentiële klanten. Je brand story is de essentie van je merk, waar je je hele marketingstrategie omheen bouwt. Het zijn de inspirerende blogs, de goed doordachte Instagramposts, het prachtige productontwerp en de meeslepende video’s die van een gewone chocoladefabrikant een echte ‘Tony’s Chocolonely’ maken. Met een goede brand story bouw je een band op met je doelgroep en laat je zien waar jouw merk voor staat.

Jouw verhaal is uniek

Een goede brand story is oprecht en op vertelt het verhaal achter jouw bedrijf of product. Content die goed werkt, roept een emotie op. Het is inspirerend, vaak grappig en geeft een kijkje achter de schermen. Onze opdrachtgever Driscoll’s  vertelt bijvoorbeeld het verhaal van twee zwagers die in 1870 samen de allerlekkerste aardbeien wilden telen. Op hun website zie je de weg die het bedrijf sinds 1870 heeft afgelegd en ontdek je dat ze niet zomaar fruittelers zijn, maar mensen met een passie. Tegenwoordig telen ze naast aardbeien ook andere soorten zacht fruit, en kun je op Instagram de Berry Friends volgen: de tot leven gekomen personages van de Driscoll’s bessen. Neem een kijkje op de Duitse, Deense of Noorse Instagram van Driscoll’s en je ziet wat we bedoelen.

Het Vertaalcollectief vertaalt jouw brand story

Wil jij ook je verhaal goed vertellen? Wij helpen je daar graag mee, of het nu gaat om het redigeren van je brand story of het vertalen ervan. Het Vertaalcollectief staat voor je klaar met piekfijn vertel- en vertaalwerk. Neem nu contact op voor een offerte of een proefvertaling!

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!