Spoedvertaling

Spoedvertaling

Het liefst nemen wij voor elke vertaling en tekstredactie die we verzorgen voldoende tijd. Maar wij snappen ook dat die tijd er niet altijd is! Soms moeten we, in de woorden van Herman van Veen, rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Denk aan de vertaling van een persbericht dat er zo snel mogelijk uit moet, of een social post die inhaakt op de actualiteit en die je het liefst vandaag nog online wilt zetten. Wat je in dat geval nodig hebt, is een vertaalbureau dat voor je klaarstaat, met je meedenkt, en de juiste vragen stelt om alle communicatie zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn zo’n vertaalbureau. We schakelen snel en staan samen met ons betrouwbare team van vertalers te popelen om voor je aan de slag te gaan!

Hoe werkt een spoedvertaling?

Het is eigenlijk heel simpel: wanneer jij het seintje geeft, krijgt jouw de tekst bij ons de hoogste prioriteit. Wat er ook op onze to-do-lijst stond voor die dag, we schuiven alles (nou ja, bijna alles) aan de kant om direct met jouw spoedvertaling aan de slag te gaan. Maar, vraag je je misschien af, hoe kunnen we de kwaliteit van een tekst garanderen als we er minder tijd voor hebben? Doordat we zeer flexibel zijn en altijd meerdere vertalers hebben klaarstaan, zijn we altijd in staat om jouw spoedopdracht te verzorgen – ongeacht de omvang van de opdracht. Ons aanpassingsvermogen is één van onze grootste troeven, wat betekent dat we taalkundige problemen kunnen oplossen in bijna elk tijdsbestek. Voordat we de spoedvertaling naar jou toe sturen, controleren we deze altijd op fouten, omissies en taalproblemen. Spoedklus of niet, wij staan voor kwaliteit en leveren uitsluitend teksten die klaar zijn voor gebruik.

Ook op zoek naar snelheid én kwaliteit?

Heb jij een vertaling nodig die niet tot morgen kan wachten of een tekst die het liefst gisteren nog gecheckt moest worden op spelling en stijl? Stuur ons dan snel een mailtje of nog beter, bel ons direct! Hoe eerder we met jouw opdracht aan de slag kunnen gaan, hoe sneller je de vertaling van ons retour krijgt. Wij laten ons niet snel uit het veld slaan en weten uit ervaring dat er heel veel mogelijk is in korte tijd. Leg je spoedvertaling dus gerust aan ons voor, dan doen wij de rest.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!