Proofreading website

Proofreading website

Het is eindelijk zover: je nieuwe webshop, blog over duurzame voeding of datingsite is klaar om de digitale wereld te veroveren. Wil je zeker weten dat je de juiste toon aanslaat en geen ongelukkige taalfouten over het hoofd ziet? Schakel dan Het Vertaalcollectief in voor een extra paar redactionele ogen! Wij redigeren je website.

Een eindredacteur is je beste vriend (m/v/x)

Het bouwen en vormgeven van een website neemt vaak maanden van je kostbare tijd in beslag. Tel daar ook nog de uren bij op die je zwoegend achter je schrijftafeltje doorbrengt, en het is een heus levenswerk! Dan is het niet zo gek dat je hier en daar een taalfout, gekke zinsconstructie of verkeerde stijlfiguur over het hoofd ziet. Gelukkig zijn de eindredacteuren bij Het Vertaalcollectief dol op het doorspitten van teksten (mét rode pen) om ervoor te zorgen dat jouw website een professionele uitstraling krijgt, met een foutloze tekst en de juiste tone of voice.

Gemvision maakt smart glasses waarmee je altijd een expert, productspecialist of helpdesk bij de hand hebt om je te helpen met welke taak dan ook. Voor dit innovatieve bedrijf vertaalden en redigeerden we de Engelstalige website. Zo zijn ze bij Gemvision verzekerd van een consistente, heldere website waardoor hun product – ook in het Engels – in de kijker loopt.

Klaar voor de volgende stap?

Ben jij de trotse eigenaar van een mooie website die het verdient om foutloos live te gaan? Neem dan contact op met Het Vertaalcollectief. Onze enthousiaste taalneuroten staan voor je klaar! Mocht je nog niet overtuigd zijn, lees dan hier verder over het belang van goede correctie en redactie voor je website.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!