Rapport vertalen

Rapport vertalen

Bedrijfsrapporten en jaarverslagen, jij leest ze vast ook regelmatig op de bank met een goed glas wijn en met jazz op de achtergrond… Of toch niet? Rapporten zijn misschien niet het spannendste onderdeel van je bedrijfsvoering, maar wel heel belangrijk. Wekelijkse, maandelijkse, kwartaal- en jaarrapporten: afhankelijk van de grootte van je bedrijf kan het een flink boekwerk worden. Maar de informatie die erin staat is essentieel, dus moet je ervoor zorgen dat het leesbaar blijft en dat alle belangrijke elementen duidelijk naar voren komen. Vind je het lastig hoofd- en bijzaak te onderscheiden? Of wil je zeker weten dat je teksten foutloos en duidelijk zijn? Vraag dan een professionele redacteur om naar je tekst te kijken!

Een scherpe blik

Bij Het Vertaalcollectief helpen we je graag met het redigeren van je rapport, zodat het een goed leesbaar en duidelijk geheel wordt. Zit het met de tekst al helemaal snor, maar wil je je rapport vertalen naar het Engels, Chinees of Russisch? Ook dan staan wij voor je klaar. We hebben er ervaring mee en mochten eerder al rapporten vertalen voor bijvoorbeeld creatief ontwikkelaar BLOC en verantwoorde voedingsapp Questionmark. Zij ontvingen een heldere, informatieve rapportvertaling die de boodschap van het origineel eer aandeed.

Stuur jouw rapport de wereld over

Zeker als je bedrijf ook in het buitenland opereert is het belangrijk, en soms zelfs juridisch verplicht, dat je sommige rapporten vertaalt. Wij kunnen helpen om je verslag naar elke taal te vertalen. Heb je geen vertaling nodig, maar wil je wel graag een extra paar ogen om je rapport na te lezen en aan te scherpen? Wij redigeren het document graag voor je! Vraag hieronder een offerte aan, dan komen we binnen twee uur bij je terug.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!