Strategie vertalen

Strategie vertalen

Niet elke beslissing hoeft weloverwogen te zijn. Als je twijfelt of je die felrode cowboylaarzen moet kopen of die nektatoeage met de naam van je nieuwe verkering moet nemen, mag je best eens impulsief zijn. Maar als het aankomt op het voortbestaan van jouw bedrijf of organisatie moet je zorgvuldiger te werk gaan. Om er zeker van te zijn dat jouw onderneming toekomstbestendig is, wil je precies op papier hebben waar je organisatie voor staat en wat het doel is van jouw dienst of product. Je formuleert een missie en een visie, en daarna is de strategie aan de beurt.

Wat staat er allemaal in je (bedrijfs)strategie?

Als je jouw missie en visie in beeld hebt en weet wát je wilt bereiken, is het tijd om exact op te schrijven hóe je dat gaat doen. Dit gedeelte heet je bedrijfsstrategie. Het is het masterplan van jouw organisatie waarop je bij elke nieuwe uitdaging kunt terugvallen. Een overzicht van je sterke punten, mogelijke valkuilen, middelen die je tot je beschikking hebt en de doelgroep die je wilt bedienen. Hoe bouw je je prijs op, hoe werf je klanten, hoe ga je om met groei of krimp, en hoe wil je je maatschappelijk profileren? Allemaal belangrijke punten waar je telkens naar kunt terugkeren als er een grote beslissing moet worden gemaakt.

Je strategie laten checken of vertalen

Heb je je strategie op papier gezet en wil je dit document delen met je management of investeerders, dan is het handig om eerst een tweede paar ogen naar je tekst te laten kijken. Bij Het Vertaalcollectief helpen we je hier graag mee. Een professioneel redacteur haalt taal- en spelfouten uit je tekst en kijkt kritisch of de formuleringen helder genoeg zijn, zodat je strategie begrepen wordt. Ben je tevreden over je tekst zoals jij hem geschreven hebt, maar zou je wel graag je strategie laten vertalen? Ook dan kun je natuurlijk terecht bij Het Vertaalcollectief.

Vraag een offerte aan

Ben je van plan je bedrijfsstrategie te gaan opstellen of vernieuwen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Het Vertaalcollectief of vraag hieronder direct een offerte aan voor tekstredactie. Ook voor een vertaling staan wij klaar.

Direct een offerte aanvragen?

Meer dan 327 opdrachtgevers gingen je voor!

Bel ons op +31 20 261 3886 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen →

Binnen twee uur antwoord!