Amsterdam Art Weekend

Amsterdam Art Weekend

Engelse vertaling van het programmaboekje

Het Amsterdam Art Weekend (AAW) vindt sinds 2012 jaarlijks plaats in galerieën en kunstinstellingen in Amsterdam om de laatste ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst aan een groot publiek te laten zien. Daarnaast verzorgen ze lezingen, performances en rondleidingen. Ze organiseren meer dan honderd events op vijftig verschillende locaties.

Sinds 2016 verzorgt Het Vertaalcollectief de Engelstalige redactie van het programmaboekje en de vertaling van persberichten en andere relevante stukken. Hieraan werken een native redacteur en een vertaler met copywriter-vaardigheden en kennis van kunst. Een extra redacteur helpt bij het verder inkorten van de stukken.

Working with Het Vertaalcollectief over a two year period has been a pleasure. They’re quick, trustworthy and able to bring content to a next level. We relied on them for numerous occasions e.g. speeches, books and website. I would definitely recommend them.
– Loes Wijnstekers, Amsterdam Art

Ben jij op zoek naar een bureau die voor jouw creatieve teksten een passende vertaling kan verzorgen? Het Vertaalcollectief staat voor je klaar! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten