Dokters van de Wereld

Dokters van de Wereld

“Gezondheidszorg is geen privilege, maar een mensenrecht.” Onder dit motto zet Dokters van de Wereld zich in om zorg te bieden aan kwetsbare groepen voor wie reguliere zorg niet vanzelfsprekend is. Deze internationale non-profit organisatie is opgericht in Frankrijk, maar is inmiddels wereldwijd actief. Belangrijk dus dat de vertalingen van goede kwaliteit zijn. Laat Het Vertaalcollectief dáár maar voor zorgen.

Training in Moral Judgment
Bij Het Vertaalcollectief vertalen wij niet alleen van of naar het Nederlands. Vooral bij onze internationale klanten vertalen wij vaak in verschillende taalcombinaties. Voor Dokters van de Wereld hebben wij het werkboek ‘Training in Moral Judgment’ vertaald van het Engels naar het Frans. In deze training leren de deelnemers om te gaan met de dagelijkse morele kwesties die ze in hun werk tegenkomen. Een enorm interessante en creatieve klus dus, waarbij ook rekening gehouden moest worden met de opmaak van het boek. De opdrachtgever was tevreden!

Veel dank!
Dokters van de Wereld

Parlez jij ook geen français? Laat het vertalen van jouw teksten over aan onze vakmensen! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.