Dokters van de Wereld

Dokters van de Wereld

“Gezondheidszorg is geen privilege, maar een mensenrecht.” Onder dit motto zet Dokters van de Wereld zich in om zorg te bieden aan kwetsbare groepen voor wie reguliere zorg niet vanzelfsprekend is. Deze internationale non-profit organisatie is opgericht in Frankrijk, maar is inmiddels wereldwijd actief. Belangrijk dus dat de vertalingen van goede kwaliteit zijn. Laat Het Vertaalcollectief dáár maar voor zorgen.

Training in Moral Judgment
Bij Het Vertaalcollectief vertalen wij niet alleen maar van of naar het Nederlands. Vooral voor onze internationale klanten werken we met diverse taalcombinaties. Voor Dokters van de Wereld hebben wij het werkboek ‘Training in Moral Judgment’ vertaald vanuit het Engels naar het Frans. In deze training leren de deelnemers hoe ze om kunnen gaan met de dagelijkse morele kwesties die ze in hun werk tegenkomen. Een enorm interessante en creatieve klus, waarbij ook rekening gehouden moest worden met de opmaak van het boek. De opdrachtgever was tevreden!

Voorbeeldvertaling
If an action corresponds to a given set of moral rules or values, it does not mean that this action is morally right. Actions according to certain moral norms or standards can be called at most ‘normal’ or customary.

Si une action correspond à un ensemble donné de règles ou de valeurs morales, cela ne signifie pas qu’elle est moralement juste. Les actions conformes à certains standards ou normes moraux peuvent être qualifiées, tout au plus, de « normales » ou ordinaires.

Quote
Veel dank!
Dokters van de Wereld

Parlez jij ook geen français? Laat het vertalen van jouw teksten over aan onze vakmensen! Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten