Sakura Finetek

Sakura Finetek

In het Japans betekent Sakura kersenbloesem. In dit land zijn deze prachtige roze bloemen een symbool van schoonheid. Het werk dat ze bij het Europese bedrijf Sakura Finetek doen is minstens net zo mooi. Ze ondersteunen pathologen zodat deze snellere en meer accurate kankerdiagnoses kunnen stellen. Of het nu gaat om het leveren van instrumenten of het automatiseren van het lab; bij Sakura begrijpen ze dat elke dag, elk uur en elke minuut van belang kan zijn.

Vertaalwerk
Voor zo’n belangrijke zaak halen we natuurlijk alles uit de kast. Ondertitelingen, redactiewerk, copywriting en, uiteraard, vertalingen van en naar het Engels, Pools, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Japans, Noors, Zweeds en Deens. Het soort vertaalwerk is heel divers. Productfolders, brochures, websitevertalingen, getuigschriften, enquêtes, algemene voorwaarden, handleidingen, presentaties en verschillende ondertitelingen, onder andere van de Brand Movie van het bedrijf. In al deze stukken wordt rekening gehouden met terminologie, opmaak en de tone of voice van het bedrijf. Empathisch, vakkundig, innovatief en gefocust op mensen. De informatie wordt in duidelijke taal overgebracht, zonder dat de teksten te droog worden. Een hele klus dus, maar als vertalers zijn wij ontzettend dankbaar om bij te mogen dragen aan zulk belangrijk werk.

Heb jij ook internationale ambities en wil je jouw content laten vertalen? Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten