Studio Mei

Studio Mei

Wie waren the best and worst dressed op het Met Gala? En welke lipstick uit de nieuwe Gucci-collectie móet je hebben? In de prachtige, kleurrijke bladen gemaakt door de dames van Studio Mei lees je alles over beauty, mode, lifestyle en nog veel meer. Irma Puma schrijft de teksten en Edith Leusink doet de vormgeving. Met beide een schat aan ervaring creëren ze luxueuze magazines die er tiptop verzorgd uitzien. Zowel op papier als digitaal.

JUICE magazine
Dit was beautygigant Coty USA ook opgevallen. Studio Mei kreeg daarom de opdracht om de restyling te doen van een blad gemaakt voor parfumverkopers in Amerika. In samenwerking met ‘geurengoeroe’ Eric Zwaga schreven ze recensies over parfums van onder andere Calvin Klein, Gucci, Hugo Boss en Chloe. Aan de hand van deze teksten kunnen de verkopers hun klanten dan makkelijker adviseren over welke geur het beste bij hen past. Het Vertaalcollectief deed redactie- en vertaalwerk van het Nederlands naar het Engels. Onwijs leuke en creatieve teksten voor onze vertalers! Parfumverkopers verkopen een geurbeleving en maken daarbij gebruik van heerlijke, over-the-top en tot de verbeelding sprekende bijvoeglijk naamwoorden. Daar weten onze creatieve vertalers wel raad mee!

Ook jouw creatieve tekst laten vertalen? Klik hier om een gratis offerte aan te vragen of neem contact op met onze projectmanagers.

Binnen 2 uur
een offerte op maat

Daag onze mensen achter de woorden uit

Vraag een vrijblijvende offerte aan of daag ons uit met jouw project. Onze mensen achter de woorden staan voor je klaar.

  • Snel en zorgvuldig bij spoedklussen
  • Xhosa, Mandarijn of Fries: alle talen!
  • Eerlijk tarief en geen onverwachte kosten